Ydelser:
Jeg tilbyder IT support: Det er alt fra hjælp til en pc der er langsom, en printer der driller, en email der ikke virker og til opsætning af pc, router, wifi og netværk. Opsætning og fejlfinding på android telefoner og tablets, installation af dit smart-tv, gode råd og vejledning til et mere sikkert it setup, og hvordan du passer på dine personlige data. Skal du have repareret din pc eller bare opgraderet til noget nyere, så gør jeg også det.

Hjemmesiden/Blog:
Jeg blogger om IT generelt, teknologi, computer, pc, mobil, hardware, software, nyheder, how-to’s, gode råd, tips & tricks.
Indholdet er oftest henvendt til mindre IT kyndige personer, og til personer der går op i privatliv og sikkerhed, men noget indhold kræver mere viden og teknisk indsigt. Er der et projekt du skal have hjælp til, så kontakt mig straks 🙂

Der bliver skrevet på dansk for at holde sværhedsgraden nede. Der er ingen reklamer på Bakmand IT hjemmesiden! For din skyld! Der er som udgangspunkt intet sponsoreret indhold. Skulle der komme noget, vil det tydeligt fremgå.

Hvis du har brug for hjælp, kan du kontakte Bakmand IT. Benyt kontaktformularen nedenunder.